От петък, 17 юли, Националното тол управление (НТУ) отваря приемни за

...
От петък, 17 юли, Националното тол управление (НТУ) отваря приемни за
Коментари Харесай

Тол-управлението открива приемни след протеста на превозвачите

От петък, 17 юли, Националното тол ръководство (НТУ) отваря приемни за превозвачи, в които ще се коментират разпоредбите за надзор и правоприлагане на тол системата и ще могат да се преглеждат съответни проблеми. 

Решението пристигна като реакция на извършения в сряда на протест на превозвачи в Русе, които блокираха за час Дунав мост.

Тол-системата започва отчасти на 1 март заради липса на подготвеност от страна на Министерство на регионалното развитие, Агенция Пътна инфраструктура, Научно-техническо управление и утвърдените снабдители на устройствата за отчитане на изминатото разстояние на транспортните средства, да обезпечат действието на всички детайли на системата. От тогава до момента превозвочите непрекъснато се сблъскват с проблеми при прекосяване през границата, неверни маршрутни карти, дефектни бордови устройства, неналичието на безвъзмездни различни направления.

За да тушира недоволството от Научно-техническо управление отварят приемни в 8 града в страната - те са в регионалните пътни ръководства в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Монтана, Пловдив, Русе и Хасково. Консултации ще бъдат давани обаче единствено в петък от 13.00 до 16.00 часа.

Адресите на регионални пътни ръководства, в които се откриват приемни:

Благоевград - ул. " Т.Александров " 21

Бургас - ул. " Цариградска " 30

Варна - ул. " Д-р Пюскюлиев " 3

Велико Търново - бул. " България " 34

Монтана - ул. " Хр.Ботев " 65

Пловдив – ул. „ Хр.Г.Данов “ 22

Русе – ул. „ Отец Паисий “ 5

Хасково - бул. " Съединение " 38

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР